Skyview

U samom centru Budve,na samo par minuta hoda od najpoznatijih gradskih plaža,Starog grada,popularnih restorana ,diskoteka I mini barova nastao je Sky View Luxury Apartments kao potreba modernog turizma.

Položaj hotela koji se nalazi na najvišem spratu jedne od najljepših zgrada moderne arhitekture u Budvi pruža vam nesvakidašnji ugođaj zahvaljujući prelijepom pogledu na sve ono što ovaj grad čini biserom crnogorskog primorja.

Sky View Luxury Apartments je garancija komfora u svojim aprtmanima od 30 d0 80 m2 koji su izgrađeni od najluksuznijih i najkvalitetnijih materijala poznatih svjetskih brendova.

Moderan namještaj,klimatizacija,veliki lcd televizori,prostrana kupatila,terase sa pogledom na more ,Stari grad,arinu,Sveti Stefan…uz prijatno osoblje hotela pružaju siguran užitak.

Besplatan internet,Besplatno parking mjesto u garaži sa video nadzorom,besplatni pomoćni kreveti uz moderno opremljene kuhinje,a sve to po pristupačnoj cijeni ostvaruje naš cilj“maksimalan odmor,luksuz i komfor za minimalan trošak“.